Vår organisation

Vår kår har ca. 70 medlemmar mellan 0 och 90 år.

I kåren finns det olika avdelningar som är uppdelade efter scouternas åldrar.

Varje avdelning är uppdelad i patruller (små grupper). En patrull består av fem till åtta medlemmar. I patrullen får scouterna lära sig samarbeta med andra och träna sitt ledarskap genom att leda andra som är yngre eller lika gamla. Varje avdelning träffas en gång i veckan/varannan vecka i vår stuga/lokal på Bondebacka.

Kåren har en vald styrelse som träffas varje månad. På styrelsemötena diskuterar man bland annat kommande aktiviteter, ledarsituationen och följer upp ekonomin. Kåren har också ett medlemsregister som uppdateras löpande. En stugfode sköter om vår stuga och mindre reparationer. En gång om året träffas vi en helgdag för materialvård och underhåll i och omkring stugan.

Vi har också tillgång till ett vinskydd på en ö i Stora vänstern, kanoter och kajaker som kan disponeras av  medlemmar i kåren.